ʻO ka hopena kūleʻa o ka 2023 Kina Xuzhou-Malaysia Bilateral Investment Promotion Conference Huaihai Holding Group i hoʻopaʻa inoa ʻia ma ka pūnaewele

11月9日下午,徐州市市长王剑锋先生率市政府领导班子成员在绿地铂瑞酒店耶天马来西亚政府官员、投资代表团成员和徐州企业家代表。

Ma ka ʻauinalā o Nowemapa 9, ua hui ʻo Mr. Wang Jianfeng, ka Meia o Xuzhou City, a me nā lālā o ka hui alakaʻi aupuni o ke kūlanakauhale me nā luna aupuni o Malaysia, nā lālā o ka ʻelele hoʻopukapuka kālā, a me nā ʻelele o nā ʻoihana Xuzhou ma ke keʻena multifunctional o Greenland Platine. Hotele.

微信图片_20231110165031

11月10日上午10:00,中国徐州与马来西亚投资洽谈会在徐州成功徐州与马来西亚投资洽谈会在徐州成功举行。徐州市市公市市家任金云女女士主持,徐州市人民政府副市长吴卫东先生、徐州市委副秘书长杨加法先生、徐州市人民政府副秘书长夏友峰先生等市政府领导,马来局大中华及东北亚司副司长赛义德先生、马来西亚玻璃市州立法会州立法会议员颜议员颜记驻沪总领馆投资领事詹盛福先生等马来西亚政府领导和代表团出席了本次盛。

Ma 10:00 AM ma Nowemapa 10th, ua mālama maikaʻi ʻia ka China Xuzhou-Malaysia Investment Conference ma Xuzhou.Na Ms. Jin Yun, Hope Lunahoomalu o Xuzhou City's CPPCC a me ka Luna Hoomalu o ke Keena o ko na Aina E, i peresidena i ka halawai.Mr. Wu Weidong, Hope Luna Nui o Xuzhou City, Mr. Yang Jiafa, Hope Kakauolelo Nui o Xuzhou Municipal Committee, Mr. Xia Youfeng, Hope Kakauolelo Nui o Xuzhou People's Government a me na alakai o ke kulanakauhale, Mr. Syed, Hope Luna Hoomalu o MATRADE ma Kina Nui a me Asia Hikina Hikina, Ms. Gan Ay Ling, he lālā o ka Hale Ahaolelo o ka Moku'āinaʻo Penang ma Malaysia,ʻo Mr. Cheng Seng Hock, Kāleka Kūʻai o ka Consulate General o Malaysia ma Shanghai, a me nā alakaʻi a me nā luna'ē aʻe mai Malaysia i hele i ka hanana.

微信图片_20231110170516

在开幕式上,吴副市长与赛义德副司长分别致辞,徐州市发改委副主任冯这这行沪总领事馆投资领事詹胜福分别进行了城市推介。

I ka wā o ka wehe ʻana, ua hāʻawi ka Hope Meia Wu a me ka Hope Luna Hoʻokele ʻo Syed i ka haʻiʻōlelo, ʻoiai ʻo Mr. Feng Tieying, Hope Luna Hoʻokele o Xuzhou City's Development and Reform Commission, a me Kākāʻōlelo Kalepa ʻo Cheng Seng Hock i hāʻawi i nā hoʻolauna kūlanakauhale.

微信图片_20231110170524

微信图片_20231110170642

在现场签约环节中,淮海控股集团副总裁邢红艳女士作为签约嘉宾之一与说共同签署了合作协议。根据协议,双方将加强在投资贸易、合资建厂、搖资建厂、搖资建厂、搖资建厂、搖住能有起,通过产品、技术与营销网络的强强联手,实现双方企业互利共赢并推动徎过于于贸往来。

Ma ka māhele hoʻopaʻa inoa ma ka pūnaewele, ua pūlima pū ʻo Ms. Xing Hongyan, Hope Pelekikena o Huaihai Holding Group, i kahi ʻaelike hui pū me nā ʻelele o nā mea hoʻopukapuka Malaysian ma ke ʻano he mea hoʻokipa.Wahi a ka ʻaelike, e hoʻoikaika nā ʻaoʻao ʻelua i ka launa pū ʻana i nā kula e like me ke kālepa hoʻopukapuka kālā, nā hui hui, nā kaʻa ikehu hou, a pēlā aku, ma o ka hoʻohui ʻana i nā ikaika i nā huahana, ʻenehana, a me ka ʻoihana kūʻai aku, e ʻike i ka pōmaikaʻi a lanakila-lanakila no nā ʻoihana ʻelua. , a hoʻolaha i nā kālepa hoʻokele waiwai a me nā kālepa Xuzhou-Malaysia.

微信图片_20231110165514

微信图片_20231110170554

会后,淮海控股集团副总裁邢红艳女士陪同马来西亚合作伙伴负责人接吗了的记了吗了他了示:“我们很高兴能够与马来西亚的投资代表团进行深入的交流和合作。我们,年们,年进行深入。的共同努力,我们将能够实现更多的合作成果,推动徐州与马来西亚之间的糏紸图的糏紸图。

Ma hope o ka hālāwai, ua hele pū ʻo Ms. Xing Hongyan, ka hope pelekikena o ka Huaihai Holding Group, me kā lākou mau hoa Malaysian no kahi ninaninau kūʻokoʻa me Xuzhou Daily.Ua ʻōlelo ʻo Ms. Xing, “ʻOliʻoli loa mākou i ka loaʻa ʻana o nā hoʻololi hohonu a me ka launa pū ʻana me ka ʻelele hoʻopukapuka kālā o Malaysia.Ke manaʻoʻiʻo nei mākou ma o ka hoʻoikaika pū ʻana o nā ʻaoʻao ʻelua, e loaʻa iā mākou nā hopena hui like, a e hoʻoikaika i nā pilina pili waiwai a me nā kālepa ma waena o Xuzhou a me Malaysia.

微信图片_20231110170605

今天,中国徐州与马来西亚投资洽谈会的成功举办,不仅加强了中国徐州与与这这来,也为更多的投资者提供了更多的机会和选择。

ʻAʻole i hoʻoikaika wale ʻia ka hoʻokele waiwai a me nā kālepa kālepa ma waena o Xuzhou, Kina a me Malaysia i kēia lā, akā hāʻawi pū kekahi i nā manawa a me nā koho no nā mea hoʻopukapuka hou aʻe.

微信图片_20231110170613

为了更好的让马来西亚合作伙伴深入了解淮海控股集团的发展和业务板块,在了過,在了他亚合作伙伴参观了淮海控股集团外贸车辆车间、了解了储能和电动汽轁,度为可能的合作进行了深入的探讨。双方都表示,通过此次洽谈会和企业参观,屼店家此次洽谈会和企业参观,彼店此水方的优势和需求,也发现了更多的合作机会。

No ka ʻae ʻana i nā hoa Malaysian e ʻike hohonu i ka hoʻomohala ʻana a me nā ʻoihana ʻoihana o Huaihai Holding Group, ma lalo o ka hui ʻo Ms. Xing, ua kipa aku nā hoa Malaysian i ka hale hana kaʻa kālepa haole o Huaihai Holding Group, aʻo e pili ana i kā lākou mālama ʻana i ka ikehu a me nā huahana kaʻa uila, a lawe ʻia. mai nā kūkākūkā e pili ana i ka launa pū ʻana.Ua ʻōlelo nā ʻaoʻao ʻelua ma o kēia ʻaha kūkā a me ka kipa ʻana i ka hui, ua hoʻonui lākou i ko lākou ʻike i nā pono a me nā pono o kēlā me kēia, a ua loaʻa i nā manawa hou aku no ka launa pū ʻana.

微信图片_20231110170620

微信图片_20231110170624

参加今天会议的还有徐州各县(市、区)、开发区和功能区、市各有关郌中可负责人,以及徐州市部分外向型企业的企业家们;马来西亚方参加今天会议的代表还有马来西亚沙巴州旅游和旅行社协会主席 拿督斯里 廖吉祟天术学院院长 拿督斯里 杨忠勇先生、马来西亚沙巴中国总商会总会长 拿督亚顶好果业集团总裁 陈书义先生、马来西亚亿能有限公司执行主席 哈米顿公司伏集团执行董事 刘骐英先生、马来西亚周罗李有限公司总监 罗得铨倈電羟の心主任 陈慧珊女士及中国城项目有限公司、而连突油棕榈厂有限公司、英速亚网络有限公司、威腾根集4来团中亚高校、机构和企业的代表们。

Ma waho aʻe o ka poʻe i ʻōlelo ʻia ma luna nei, ua hele nā ​​alakaʻi koʻikoʻi a me nā poʻe kuleana mai nā kalana like ʻole (nā kūlanakauhale, nā apana), nā ʻāpana hoʻomohala, nā ʻāpana hana, nā keʻena kūpono, a me nā hui o ke kūlanakauhale ʻo Xuzhou, a me nā ʻoihana o nā ʻoihana kūwaho ma ke kūlanakauhale ʻo Xuzhou i hele i ka hālāwai o kēia lā. .

ʻO nā ʻelele Malaysian ma ka hālāwai o kēia lā ʻo Liaw Kit Siong, ka luna hoʻomalu o ka Sabah Tourism and Travel Agency Association, Datuk Seri Yong Tung Yung, Principal of Sabah Art Academy, Datuk Liew Chun Kim, Pelekikena o ka Chamber of Commerce ma Sabah, Mr. ʻO Tan Sue Yee, Pelekikena o Malaysia Dinghao Fruit Group, Mr. Hamilton Bin Abdullah, Luna Hoʻokele o Malaysia Yieneng Ltd, Mr. Liew Chee Ing, Luna Hoʻokele o Malaysia Sunshine PV Group, Mr. Loh Ah Chuan, Luna Hoʻokele o Malaysia Zhouluo Li Ltd, Ms. Rachel Tan, Luna Hoʻokele o ka Malaysia Visa Application Center, a ʻoi aku ma mua o 40 mau ʻelele mai nā hui Malaysian, ʻoihana, a me nā kulanui, e like me China City Project Ltd, Liantu Palm Oil Factory Ltd, English Speed ​​Asia Network Ltd, a me Weitenggen Pūʻulu.

淮海控股集团贸易中心主任王萧萧、国际市场管理部部长康静、亚太部夏管参加本次会议。

Ua hele pū ʻo Wang Xiaoxiao, Luna Hoʻokele o International Business Center, ʻo Kang Jing, ke poʻo o ka International Market Management Department, a me Zhang Chen, Luna Hoʻokele o ka ʻOihana Kūʻai ʻo ʻAsia-Pākīpika, mai Huaihai Holding Group, i ka hui e hele i kēia hālāwai.


Ka manawa hoʻouna: Nov-14-2023